Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Μαυρίας : Ανάσα αλλά και απώλεια

Ο Χάρης Μαυρίας πρέπει να θεωρείτε παίχτης της Σάντερλαντ αφού ο Παναθηναικός έχει συμφωνήσει προφορικά με τον αγγλικό σύλλογο για την πώληση του Μαυρία έναντι 4εκ. και πλέον μένει η συμφωνία να αποτυπωθεί και σε χαρτί και να υπογράψουν οι 2 σύλλογοι για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Μαυρία στην Σάντερλαντ. Η μεταγραφή αυτή είναι μια ανάσα αλλά και μια (σημαντική) απώλεια για τον Παναθηνικό.

Είναι ΑΝΑΣΑ διότι θα μπουν στα ταμεία της ΠΑΕ 4εκ. ενώ η διοίκηση θα γλιτώσει και τα λεφτά που πλήρωνε τον Χάρη. Δηλαδή με λίγα λόγια αυτά τα 4εκ. είναι σαν να έμπαινε η ομάδα στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Επίσης αξίζει να αναφέρουμε ότι κάποια από αυτά τα χρήματα θα επενδυθούν για την ενίσχυση της ομάδας.

Είναι ΑΠΩΛΕΙΑ διότι ο Μαυρίας την περασμένη σεζόν ήταν από τους καλύτερους παίχτες της ομάδας και σίγουρα θα βοήθαγε και φέτος. Επίσης, είναι μικρός ακόμα και σίγουρα θα γίνει καλύτερος.

Ο Μαυρίας είναι χαρούμενος για 2 λόγους. Ο 1ος επειδή θα παίξει σε ένα από τα καλύτερα (αν όχι το καλύτερο) πρωταθλήματα στον κόσμο και ο 2ος επειδή θα βοηθήσει οικονομικά τον Παναθηναικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΕΙΑ ΠΡΑΣΙΝΕ ΘΕΕ, ΜΑΖΙ ΠΑΟ ΕΧΩ ΜΑΣΤΟΥΡΩΣΕΙ